Over Haarmode Heleen

Over Haarmode Heleen

Haarmode Heleen bestaat al ruim 25 jaar en is een begrip in Hardinxveld-Giessendam en omgeving. Ik ben begonnen als ambulante kapster, maar inmiddels doe ik al veel meer dan dit. Naast reguliere kappersbehandelingen verzorg ik haarwerken/pruiken, haarstukken en extensions voor mensen die hun haar, al dan niet tijdelijk, hebben verloren. 

Naast het runnen van de salon ben ik actief als vrijwilligster en steunpunt van Stichting Haarwensen. Ook ben ik voor deze stichting regelmatig aan het werk in het Prinses Máxima Centrum te Utrecht.

Persoonlijke benadering

Mijn grote passie is om mensen te helpen met tijdelijk of permanent haarverlies. In zie in mijn salon hoeveel impact dit heeft, mensen voelen zich vaak onzeker en staan met minder zelfvertrouwen in het leven. Of dit nu komt omdat ze ziek zijn en een chemotraject volgen of dat iemand nu eenmaal geboren is met een minder volle haarbos. Ik gun iedereen een mooie bos met haar.

Om van mijn passie mijn werk te maken geeft ontzettend veel voldoening. Om iets te kunnen betekenen voor deze mensen die de eerste stapjes zetten in 'haarwerk/pruik' land, of al bekend zijn. Ze persoonlijke te kunnen adviseren in deze toch vaak lastige situatie geeft mij enorm veel bevrediging.  

De persoonlijke benadering, begeleiding en advies vindt ik daarom extra belangrijk. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om iemand te helpen en dat maakt mij oprecht heel gelukkig.  Persoonlijk advies daar sta ik voor met maar één doel voor ogen; dat mijn klant blij en vol vertrouwen de deur uit stapt.

Contact

Locatie

Haarmode Heleen

Reepijzer 18
3371 JC Hardinxveld-Giessendam
info@haarmodeheleen.nl
06 218 609 30

KVK: 23083986
BTW: NL002036271B38

Social Media

Openingstijden

ma. t/m vr. 9.00 – 17.00 uur.

Wanneer je een (uiteraard vrijblijvende) afspraak maakt kan dat bij mij in de salon, of ik kom bij jou thuis of op een andere gewenste locatie.