Werkwijze

 

Hoe werkt het?

Werkwijze

De standaard haarwerk is van synthetisch of echt haar. Voor maatwerk haarwerk of een haarstukje is een iets aangepaste stappenplan van toepassing. Bel ons gerust voor meer informatie.

Hoe ga ik te werk?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

We bespreken de mogelijkheden tijdens het adviesgesprek. Hiernaast bepalen we het model en de kleur.

Het passen van de geselecteerde modellen en indien nodig reserveren we een pruik. Ook kan de pruik meteen gepersonaliseerd worden (denk aan knippen/ afwerken).

In het geval van een chemokuur of bedenktijd bel je mij als het haar gaat uitvallen. Je kunt je pruik dan gaan dragen.

We maken een afspraak om de pruik samen te wassen en eventueel nog aanpassingen te doen.

1. Intake en haarwerken of haarstukken passen

Als je de stap hebt genomen om een afspraak te maken, gaan we, onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers, aan de slag met een plan van aanpak dat het beste bij jou past. Hierbij is het natuurlijk van belang om alle verschillende mogelijkheden goed te bespreken. Ook kan ik meteen bekijken hoe je verzekerd bent en welke kosten zelf eventueel bijbetaald zouden moeten worden. Geef vooral aan met welk budget ik rekening moet houden. Vervolgens gaan we de hoofdmaat meten en kan het model en de kleur bepaald worden. Dan kan ik een zichtzending laten komen van pruiken/ haarwerken die mogelijk geschikt zijn. Meestal kies ik ervoor om een zichtzending te laten komen van twee verschillende leveranciers, dit is omdat bijvoorbeeld de pasvorm kan verschillen.

2. Haarwerk gebruiken

Als we een voor jou geschikt model en/ of kleur hebben gevonden, gaan we de pruik/ het haarwerk nog volledig personaliseren. Dit kan, in overleg, gelijk (bij alopecia), maar wanneer er sprake is van chemotherapie reserveer ik de pruik/ het haarwerk. Wanneer het haar uit gaat vallen, bel je mij en ligt de pruik/ het haarwerk voor je klaar. Hierbij beslis je dan zelf of je het eigen haar eraf wilt hebben of wilt laten zitten. Bij de meeste verzekeringen declareer ik het basisverzekering bedrag. Het aanvullende bedrag moet je (helaas) vaak zelf declareren.

3. Nazorg

Na een week of twee/ drie maken we een afspraak om de pruik/ het haarwerk samen te wassen en bespreken we of er nog aanpassingen gedaan moeten worden.

4. Service

Vaak is het handig om iedere drie maanden een afspraak te maken. Dan controleren we even of de pruik nog naar wens is en indien nodig kan ik deze door middel van een speciale behandeling weer een boost geven.

5. Persoonlijk contact

De tijd dat je de pruik draagt ben ik altijd bereikbaar om je te helpen. Schroom niet om mij te contacten wanneer je vragen hebt of me voor iets anders nodig hebt.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis advies en een kennismakingsgesprek

Vertel mij meer

Locatie

Haarmode Heleen

Reepijzer 18
3371 JC Hardinxveld-Giessendam
info@haarmodeheleen.nl
06 218 609 30

KVK: 23083986
BTW: NL002036271B38

Social Media

Openingstijden

ma. t/m vr. 9.00 – 17.00 uur.

Wanneer je een (uiteraard vrijblijvende) afspraak maakt kan dat bij mij in de salon, of ik kom bij jou thuis of op een andere gewenste locatie.